Om oss

Vi har lång erfarenhet av reklam/marknadsföring samt många års erfarenhet av profilbranschen. Hos oss hittar du ett blandat urval av användbara produkter, smått som stort.
Vi jobbar mycket med textilsidan och hjälper till med tryck och märkning för olika ändamål. Kläder till det dagliga jobbet, mässor, festivaler, event, idrottsevenemang mm. Här hjälper vi gärna till med skisser och layout. Kontakta oss !
Ibland vet du precis vad du vill ha och då ska det vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment.
Ibland vet du kanske inte riktigt vad du söker och behöver tips och ideér vad som skulle passa just ert behov, era mottagare. Då hjälper vi till med tips!
Vi har något för alla företag och alla tillfällen!
Och hittar du inte det du söker ? Tveka inte - Fråga oss !

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Korta fakta

Bolagsnamn
Åkessons profil & Reklam AB
Org.nummer
5568619141
Telefonnummer
0456-44 99 95
E-postadress
info@akessons.se